Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Børnesko

Nyhedsbrev

Børnesko

Børnehjemmesko fremstillet i kradtig oksehud, foret med enten ægte lammeskind eller teddybear. Fås med blød skindsål eller let gummisål der tåler udendørs brug. På billedet ses børnesko m. blød sål og lam i creme.

Underkategorier

 • Børnesko - teddybear...
  Solid børnesko i oksehud foret med teddybear, blød skindsål Fås i størrelse 18 til 34. Str. 18 og 19 leveres altid med snørelukning. Fås i mange forskellige farver samt mixfarver. Viste farver er standardfarver, nuanceforskelle kan forekomme.
 • Børnesko - teddybear...
  Solid børnesko i oksehud foret med teddybear, let gummisål Fås i størrelse 24 til 34. Fås i mange forskellige farver samt mixfarver.
 • Børnesko - lammeskind...
  Børnesko fremstillet i kraftig slidstærk oksehud, foret med lækkert lammeskind, importeret direkte fra Andesbjergene i Peru. De ekstremt barske og kolde forhold der er i disse områder, bevirker at fårene udvikler en meget tæt og blød pels. Dette giver en utrolig blød og lækker og slidstærk hjemmesko. Fås i str. 18-34. Str. 18 og 19 leveres altid med snørelukning.
 • Børnesko - lammeskind...
  Børnesko fremstillet i kraftig slidstærk oksehud, foret med lækkert lammeskind, importeret direkte fra Andesbjergene i Peru. Forsynet med let gummisål der tåler udendørs brug De ekstremt barske og kolde forhold der er i disse områder, bevirker at fårene udvikler en meget tæt og blød pels. Dette giver en utrolig blød og lækker og slidstærk hjemmesko. Fås i str. 22-34.
Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4