Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hjemmesko

Nyhedsbrev

Hjemmesko

Lækre hjemmesko til hele familien. Vi har produceret hjemmesko i over 25 år. Vi ved derfor, hvordan et par behagelige og solide sko skal laves. Vores hjemmesko holder typisk 5 år +.

Underkategorier

  • Kravlesko
    Kravlesko er en hjemmesko i skind uden for. D.v.s. den kan bruges som en "ekstra" sok, gymnastiksko eller som sommerhjemmesko. Fås i glat skind, glat skind m. motiv eller med pels ( sæl, mink, lam) Fås i str. 18 - 30
  • Børnesko
    Børnehjemmesko fremstillet i kradtig oksehud, foret med enten ægte lammeskind eller teddybear. Fås med blød skindsål eller let gummisål der tåler udendørs brug. På billedet ses børnesko m. blød sål og lam i creme.
  • Voksensko
    Voksensko fås i størrelse 35 - 48 Fremstilles i kraftig oksehud, foret med enten teddybear eller lammeskind. Fås med enten blød skindsål eller let gummisål der tåler udendørs brug. Voksensko fås både i en alm. model og en bred model til dem, der har en lidt bred fod. På billedet ses en voksensko m. lam og fast sål i rød.
Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11