Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

TILBUD Rulamsluffer

Ny

Godt tilbud på rulamsluffer - kun 100 kr. pr. par inkl. forsendelse som brev! Rulamshandskerne findes i farverne sort og mørkebrun og fås i størrelserne: Small, Medium og Large. OBS. Da dette er en tilbudsvarer kan denne IKKE byttes.

Som forsendelsesmulighed kan der kun vælges "afhentning i forretning". Vi sender varen som brevpost til den opgivne adresse.

Flere detaljer

60 Varer

DKK 100,00

Yderligere information

Skindladen har et godt tilbud på rulamsluffer. Pågældende varer sælges til kun 100 kr. pr. par inkl. forsendelse som brev! Rulamslufferne findes i farverne sort og mørkebrun og fås i størrelserne: Small og Large. Bemærk at lufferne er små i størrelserne. En XL passer en alm. herrehånd (ikke en stor hånd) OBS. Da dette er en tilbudsvarer kan denne IKKE byttes. 

Webshoppen kan ikke håndtere at forsendelsen er inkluderet, derfor kan der som forsendelsesmulighed kun vælges "afhentning i forretning". Da forsendelsen er gratis, sender vi varen som brevpost til den opgivne adresse.

30 andre produkter i den samme kategori: