Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Lædersnøre & tråd

Nyhedsbrev

Lædersnøre & tråd

Vi har mange forskellige tykkelser og farver lædersnøre, som er af høj kvalitet og ægte læder. Vi sælger alt fra en meter til hele ruller. Kunstsenetråd og hørtråd (sælges kun i hele ruller)

Underkategorier

 • Firkantet lædersnøre
  Firkantet lædersnøre kan købes metervis og i hele ruller. Ved køb af lædersnøre i hele ruller fås disse til rabatpris. Firkantet lædersnøre findes i farverne natur, rustik natur, brun og sort.
 • Flad lædersnøre
  Flad lædersnøre kan købes metervis og i hele ruller. Ved køb af lædersnøre i hele ruller fås disse til rabatpris. Flad lædersnøre findes i farverne natur, brun og sort.
 • Flettet lædersnøre
  Flettet lædersnører i flere tykkelser og farver. Den sidste nyhed er snører i "antik-farver", der giver en flot effekt. Disse er i øjeblikket meget populære til armbånd, halskæder, nøgleholdere, hanke m.m. Rabat opnås ved køb af 5 meter eller derover
 • Kunstsene- og hørtråd
  Kunstsenetråd, hørtråd og mokkasintråd til håndsyning i læder og andre kraftige materialer
 • Rund lædersnøre
  Rund lædersnøre kan købes metervis og i hele ruller. Ved køb af lædersnøre i hele ruller fås disse til rabatpris. Rund lædersnøre findes i mange forskellige varianter: Natur og farvet, poleret og upoleret etc.
pr. side
Viser 1 - 12 af 32
Viser 1 - 12 af 32