Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Læderrem

Ny

Læderremme i kernelæder. Remmene leveres så lange som det er muligt at skære dem af de læderstykker vi får leveret. Der leveres en længde på minimum 120 cm. og de kan max forventes at være omkring 140 cm.

Flere detaljer

14369 Varer

DKK 22,00

Yderligere information

Læderrem i alle bredder. Længde på max 140 cm., minimum 120 - 130 cm, derfor kan remmen også være kortere end 140 cm afhængig af læderstykket, som remmen bliver skåret af.

Fås i farverne Natur, sort, mørkebrun og cognac.

Kan leveres med rå kanter eller med slebne, kantfarvede og vokspolerede kanter. Kantfarve og voks lukker kanten og hindrer indtrængning af fugt og snavs, poleringen gør kanten rund og glat.  Der er et tillæg på kr. 20- pr. rem for kantpolering

"Rul ned" på bestillingssiden og vælg farve, bredde og kantfinish.

Læder tykkelse er 1,5 - 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 mm. Hvis ikke andet oplyses leveres standard tykkelse på 2,5 mm.

Skriv i beskedfeltet, hvis du har andre ønsker end det, du kan bestille på webshoppen: Skriv også til os, hvis det er et krav at remmen skal være længere end minimumslængden på 120 cm.

Se også vores vægskruer med pynteknop, der er beregnet til vægmontering.

Skal remmen bruges til et bestemt bæltespænde anbefales det at der vælges 1 mm. smallere rem end bæltespændets bredde. Til bælter og livremme anbefales det at der vælges tykkere læder end standard ( 3,0 eller 3,5 mm). Dette nævnes i beskedfeltet.

30 andre produkter i den samme kategori: