Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Læderrem

Ny

Obs. "På lager" betyder, at vi har materialerne hjemme, men vi laver altid vores produkter efter bestilling.

Læderremme i kernelæder. Kernelæderet kommer fra europæisk kvæg og findes i fem farver. 

Remmene leveres så lange, som det er muligt at skære dem: Der leveres en længde på min. 110 cm, og de kan forventes at være max. 140 cm.

Se nedenfor for yderligere info.  

Flere detaljer

18954 Varer

DKK 22,00

Yderligere information

Læderrem i alle bredder. Længde på max 140 cm., minimum 110 - 130 cm, derfor kan remmen også være kortere end 140 cm afhængig af læderstykket, som remmen bliver skåret af.

Fås i farverne natur, mørkebrun, cognac, sort og london (som vist på billederne).

Kan leveres med rå kanter eller med slebne, kantfarvede og vokspolerede kanter. Kantfarve og voks lukker kanten og hindrer indtrængning af fugt og snavs, poleringen gør kanten rund og glat.  Der er et tillæg på kr. 20- pr. rem for kantpolering

"Rul ned" på bestillingssiden og vælg farve, bredde og kantfinish.

Læder tykkelse er 1,5 - 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 mm. Hvis ikke andet oplyses leveres standard tykkelse på 2,5 mm.
Bemærk: Farven London fås kun i tykkelsen 2,0 - 2,5 og 3,0 mm. 

Skriv i beskedfeltet, hvis du har andre ønsker end det, du kan bestille på webshoppen: Skriv også til os, hvis det er et krav at remmen skal være længere end minimumslængden på 120 cm.

Se også:


Et lille tip: Skal remmen bruges til et bestemt bæltespænde anbefales, at der vælges 1 mm smallere rem end bæltespændets bredde. Til bælter og livremme anbefales det, at der vælges tykkere læder end standard (3,0 eller 3,5 mm). Dette skal nævnes i beskedfeltet.

30 andre produkter i den samme kategori: