Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Læderbalsam Forstør

Læderbalsam, ROC

Læderbalsam, ROC

Ny

ROC's læderbalsam til pleje af skind og læder. 
Findes i 250 ml, neutral. 


Se nedenfor for yderligere info. 

Flere detaljer

22 Varer

DKK 99,00

Yderligere information

Læderbalsam fra ROC vedligeholder, plejer og naturligt imprægnerer skind og læder. Det er velegnet til skind og læder med glat overflade, møbler, fodtøj, samt interiør i bil og båd m.m. 
Skind og læder skal jævnligt (årligt) behandles med læderfedt eller balsam for at læderet ikke udtørrer og derved revner og sprækker. Ligesom læderfedt tilfører balsam læderet det fedtstof, der forsvinder ved daglig rengøring og alm. udtørring. Læderbalsam har yderligere den egenskab, at det trækker dybereliggende farve frem. Læderbalsam findes i 250 ml neutral.

ROC's læderbalsam indeholder naturlige ingredienser: Bivoks, vaseline, kokosfedt, naturlige plantesafter og blomsternektar. 

Vejledning

Læderbalsam påføres i et tyndt lag med en svamp eller en klud. Giv det lidt tid til at trænge ind, før det tages i brug (i hvert fald 30 minutter). Prøv altid på et ikke ikke så synligt sted, inden hele emnet behandles. Bemærk, at skindtyper så som ruskind ikke bør behandles med fedt og olie, da ruskindseffekten hermed forsvinder.

Se også: 
  • ROC's læderfedt på linket HER

30 andre produkter i den samme kategori: